jasa tina sarung Nitrile, sarung Latex, sarung PVC. Anti cut sarung, sarung ngebon.

Ngenalkeun urang.

ngadegkeun taun 2006

Urang aya di kota XINJI kalawan aksés transportasi merenah. parusahaan urang ngawengku hiji aréa 10, 596 m2 sarta geus fasilitas ti PU / PVC / Nitrile / Latex garis produksi otomatis maju. kapasitas produksina taunan urang téh 1,8 juta belasan dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman sok sadia pikeun minuhan syarat sareng mastikeun kapuasan customer pinuh. Dina taun anyar, parusahaan urang geus diwanohkeun runtuyan peralatan canggih kaasup PU / PVC / Nitrile / Latex garis produksi otomatis, mesin nyulam. Sajaba kami geus ditangtukeun sertipikat CE. Produk urang anu ogé diékspor ka klien di nagara sapertos jeung wewengkon salaku Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Éropa Kulon, Afrika Kidul, Afrika Kalér, Asia Tenggara, Mid East jsb Urang ogé wilujeng sumping OEM na ODM pesenan. Naha milih hiji produk ayeuna ti katalog kami atawa néangan bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol puseur layanan palanggan urang ngeunaan sarat sourcing Anjeun. Tenet kami nyaeta: jéntré megatkeun ayaan atawa kagagalan. Urang warmly ngabagéakeun para nasabah ti di imah na mancanagara pikeun ngadegkeun koperasi jeung nyieun hareup caang kalawan kami duaan.

produk

Sarung SUNNYHOPE kaamanan panyalindungan

  • Produk Artikel
  • Arrivals anyar
  • facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube
WhatsApp Online Chat!