layanan sarung tangan Nitrile, sarung tangan latex, sarung tangan PVC. Anti-Cut sarung, sarung tangan ngolah kebon.

Introduce kita.

diadegaké ing taun 2006

We dumunung ing kutha XINJI karo akses transportasi trep. Our company ambanipun kirang langkung 10, 596 m2 lan wis fasilitas saka PU / PVC / Nitrile / Latex line produksi otomatis majeng. kapasitas produksi taunan Kita 1.8 yuta rolas darmabakti kanggo kontrol kualitas ketat lan layanan customer pemikir, anggota Staff kita experienced tansah kasedhiya kanggo syarat lan mesthekake customer kepuasan lengkap. Ing taun anyar, kita perusahaan wis nepangaken peralatan majeng kalebet PU / PVC / Nitrile / Latex line produksi otomatis, mesin nyulam. Saliyane kita wis dijupuk sertifikat CE. Kita produk sing uga dièkspor klien ing negara kuwi lan wilayah minangka Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Timur, Eropa Barat, Afrika Kidul, Afrika Utara, Asia Kidul-Wétan, Mid East dll Kita uga welcome OEM lan Potongan pesenan. Apa milih produk saiki saka Katalog kita utawa seeking pitulungan engineering kanggo aplikasi, sampeyan bisa diajak pusat layanan customer kita bab syarat Sourcing Panjenengan. Tenet Kita: Detail nemtokaken sukses utawa Gagal. We becik welcome pelanggan saka ing ngarep lan luar negeri kanggo netepake kerjasama lan nggawe mangsa padhang karo kita bebarengan.

PRODUCTS

GLOVES SUNNYHOPE Safety Protection

  • Products Bintang
  • Baru
  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
Tampilan Online Chat!